U maakt met onze ezeltjes een mooie wandeling door de natuur terwijl de ezeltjes de kinderen en eventuele bagage dragen. Na ca. 2 uurtjes lopen komt u bij Cafe den Toel waar u uw dorst kunt lessen en van een overheerlijke barbeque kunt genieten. De ezels wachten geduldig naast het terras in het bos en hebben daar hun eigen feestje met al het gras. Als iedereen verzadigd is, heeft u nog een tochtje van een uurtje met de ezel terug naar ’t Skonste Plekske. Voor groepen vanaf 15 personen. Kosten : 39,50 p.p.

kookworkshop

U kun er voor kiezen om op onze locatie onder begeleiding van een kok met deze ingrediënten een drie gangen menu te bereiden of u kunt een tapas menu maken en nuttigen.

Groepsgrootte, kosten en mogelijkheden in overleg. (indicatie: bij 10 personen en een drie gangen menu workshop bedragen de kosten € 59,00 p.p. (incl. 2 drankjes).

Wandelen met een ezel

Overigens is het ook mogelijk om het stappen te combineren met zelf pizza’s maken. U haalt dan met de ezel de ingrediënten, gaat deze op onze locatie wassen en snijden en hierna met het door ons voorbereide deeg heerlijke pizza’s van maken. Dit doet u op onze Italiaanse, houtgestookte pizza-oven die wij tijdig voor u op temperatuur brengen. De kosten voor dit arrangement (vanaf 10 personen) bedragen € 25,00 p.p. (excl. drankjes).

U maakt een wandeling met 1 van onze ezels (halve of hele dag) en overnacht daarna in één van onze vijf pipowagens. We hebben een kleine 2-persoons pipowagen, een grote 2-persoons pipowagen en drie 4-persoons pipowagens.
Halve dag en kleine 2-persoons pipowagen : 50,00
Hele dag en kleine 2-persoons pipowagen : 65,00
Halve dag en grote 2-persoons pipowagen : 55,00
Hele dag en grote 2-persoons pipowagen : 70,00
Halve dag en 4-persoons pipowagen : 70,00
Hele dag en 4-persoons pipowagen : 90,00​

lekkere zelfgemaakte pizza

Een uniek arrangement voor groepen ! U wordt ontvangen op ’t Skônste Plekske waar u eerst kunt genieten van een heerlijke tomatensoep met stokbrood en lekkere (kruiden)boter. Vervolgens helpt u mee met de ezels opzadelen en gaat u op pad met de ezels de ingredienten te verzamelen bij boeren en winkeltjes hier in de buurt. Na terugkomst gaan we deze op onze locatie wassen en snijden en hierna met het door ons voorbereide deeg heerlijke pizza’s van maken. Dit doet u op onze Italiaanse, houtgestookte pizza-oven die wij tijdig voor u op temperatuur brengen. De kosten voor dit arrangement (vanaf 10 personen) bedragen € 25,00 p.p. (excl. drankjes). Informeer naar de mogelijkheden.

 

U gaat met de ezels op pad om de juiste ingredienten te verzamelen bij winkeltjes in de regio. Onze ezels worden met pakzadels en tassen uitgerust en u krijgt van ons een route en “boodschappenlijst”. Eenmaal terug op onze locatie, gaat u onder begeleiding van een kok met deze ingredienten allerlei lekkere tapa’s bereiden die u natuurlijk ook gezellig met z’n allen gaat proeven !

Groepsgrootte minimaal 10 en maximaal 20 personen, kosten voor dit leuke arrangement zijn € 49,00 p.p. (incl. maximaal 5 drankjes).

 

Overigens is het ook mogelijk om het stappen te combineren met zelf pizza’s maken. U haalt dan ook met de ezel de ingredienten, gaat deze op onze locatie wassen en snijden en hierna met het door ons voorbereide deeg heerlijke pizza’s van maken. Dit doet u op onze Italiaanse, houtgestookte pizza-oven die wij tijdig voor u op temperatuur brengen. De kosten voor dit arrangement (vanaf 10 personen) bedragen € 25,00 p.p. (excl. drankjes).

 

Prijzen ezelverhuur voor NIET kampeergasten Tarief p/ezel
1 hele dag* € 55,00
1 halve dag** € 37,50
Prijzen ezelverhuur voor kampeergasten Tarief p/ezel
1 hele dag* € 50,00
1 halve dag** € 35,00

Inbegrepen zijn pakzadel en manden (bij lange routes), beschreven wandelroute en een uitvoerige instructie, hoe te handelen met een ezel.
* hele dag: U huurt de ezel de hele dag. U bent vrij in tijden van vertrek en terugkomst.
** halve dag: U kunt de ezel huren van 9.30 u. tot 13.30 of van 14.00u. tot 18.00u

Prijzen ezelverhuur voor kinderfeestjes
Uw kinderen trakteren op een ezelritje voor de verjaardag kan natuurlijk ook, hiervoor gelden speciale tarieven.

Prijzen ezelverhuur voor groepen en bedrijfsuitjes
Voor groepen of bedrijven die meerdere ezels nodig hebben gelden ook andere tarieven deze kunt u via email of telefoon opvragen.

In overleg is veel mogelijk ! Voor mogelijkheden kunt u ons mailen of contact opnemen via 06-13492682

RickArrangementen