Minicamping en unieke ezelwandelingen

Minicamping

Minicamping ’t Skônste Plekske is een mooie, rustige minicamping met 20 ruime plaatsen in het buitengebied van Schijndel (Noord-Brabant). Een groen, ruim opgezet terrein en schone luxe sanitaire voorzieningen.

Wij verhuren drie 4 persoons Pipowagens, een kleine 2 persoons Pipowagen en een grotere 2 persoons Pipowagen.
Onze minicamping is ook zeer geschikt voor campers!

Lees verder

Unieke ezelwandelingen

’t Skônste Plekske organiseert in de Rooise Heide, Natuurgebied de Geelders en rondom Schijndel wandeltochten met ezels.We hebben diverse soorten wandelingen beschikbaar voor een halve dag, een hele dag of meerdere dagen met overnachting op onze minicamping, op een andere minicamping of met Bed & Breakfast. Kortom, in overleg hebben we altijd een passende wandeling.Afhankelijk van uw conditie kunnen we gemakkelijke of juist uitdagende wandelingen voor u selecteren!

Lees verder

Groepsactiviteiten

Op ’t Skônste Plekske kunt u perfect uw groepsactiviteit organiseren. In overleg maken we een programma waarbij we, indien gewenst, ook andere bedrijfjes in de regio betrekken. Vanzelfsprekend kunt u met ezels wandelen, met ezels wandelen in combinatie met een barbecue of pizza bakken of zelfs onder leiding van een kok zelf een menu bereiden en hiervan genieten.

Lees verder

Voor rust, Brabantse gezelligheid én gemoedelijkheid…

…en natuurlijk de ezels, pony’s, onze honden, konijnen, kippen en cavia’s!

’t Skonste Plekske reserveren en meer info

Neem contact op!

Telefoon:
06-13492682

Email:
info@hetskonsteplekske.nl

Adres:
Langstraat 34
5481 VP
Schijndel

RickHome