Over ons

De Spankies

De Spankies dat zijn Arjan, Monique en hun drie zonen Menno (geb. 1999), Toby (geb. 2000) en Arne (geb. 2004). Na ruim 10 jaar in een schattig huisje in Wijbosch te hebben gewoond, zijn wij in 2006 in de Langstraat gaan wonen in het ouderlijk huis van Arjan.

We hadden altijd al het idee om daar iets te gaan ondernemen met de ruimte omdat het qua locatie perfect ligt; redelijk dicht bij het dorp (1 km) maar toch in de natuur met bossen op wandelafstand. Het leek ons leuk om een minicamping met ezels te beginnen zodat anderen ook kunnen genieten van ons Skônste Plekske. Begin 2008 hebben we alle bouwactiviteiten afgerond en zijn we geopend.

Natuurlijk was het terrein al aangeplant en dat begint al aardig op een natuurparkje te lijken. In overleg met Brabants Landschap en Dienst Landelijk Gebied hebben we allerlei bomen en struiken geplant, een kikkerpoel gegraven enz. enz. En ondertussen ook nog ff het woonhuis compleet verbouwd. Kortom, we hebben het vrij druk gehad maar het is het allemaal wel waard.

Wij genieten hier iedere dag van het huis, de ruimte, onze beesten en de natuur.

En we hopen dat velen dat met ons komen doen bij ’t Skônste Plekske !!!